Schrijf je in voor de opnames van Iedereen K3!

15/05/2017
Schrijf je in voor de opnames van Iedereen K3!

Voor de opnames van het nieuwe seizoen van Iedereen K3 zijn Hanne, Marthe en Klaasje op zoek naar jongens en meisjes uit de lagere school (6 tem 12 jaar) die samen met hen een K3- feestje willen bouwen.


Schrijf je samen met minstens één en maximum vier andere K3- fans in via dit inschrijvingsformulier. Stuur ons ook een filmpje waarin je groepje zich op een originele manier voorstelt en ons overtuigt dat jullie erbij moeten zijn tijdens de opnames.

En natuurlijk niet te vergeten: we zoeken niet enkel meisjes, maar ook jongens!

TER INFO De opnames gaan door eind augustus en begin september en nemen een halve dag in beslag. Voor de opnamedagen in september moet elk kind toestemming van de ouders (en/of de school) hebben om die halve dag afwezig te zijn tijdens de lessen. De inschrijvingen worden afgesloten op zondagavond 11 juni 2017.

Schrijf je in voor de opnames van Iedereen K3!

Bekijk hier de leukste fragmenten van het vorige seizoen van Iedereen K3!


Meer nieuws

image.jpg
05/04/2024

We zijn genomineerd voor het Musical Awards Gala!

Jullie hebben massaal gestemd en dankzij jullie is De 3 Biggetjes genomineerd voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical 2024!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

Naamloos-4.jpg
11/03/2024

Stem op De 3 Biggetjes voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes zijn kanshebber voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Maar voor deze prijs hebben we jullie hulp nodig!