Dit is K3, vanaf 9 januari op VTMKZOOM

04/01/2016
Dit is K3, vanaf 9 januari op VTMKZOOM

Vanaf 9 januari zal je op VTMKZOOM ook kunnen kijken naar Dit is K3! In dit achter de schermenprogramma volgen Joyce, James en Annabet, Hanne, Klaasje en Marthe tijdens al hun eerste pasjes als K3.

Je zit op de eerste rij wanneer de net verkozen winnaressen van het podium stappen, de eerste choreografielessen nemen, de eerste keer deelnemen aan een televisieoptreden, de eerste keer hun fans en collega’s ontmoeten en veel meer…. De camera’s blijven draaien en zo krijgen we een exclusieve en eerlijke blik achter de schermen van de magische wereld van K3!

Vanaf 9 januari zal de 5-delige reeks elke zaterdag en zondag te zien zijn op VTMKZOOM.

DVD

Vanaf 11 maart 2016 is de DVD van 'Dit is K3!' overal verkrijgbaar.

Meer nieuws

image.jpg
18/04/2024

Nieuwe K3-film: K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop

Hanne, Marthe en Julia komen vanaf 18 december 2024 naar de bioscoop met een nieuwe K3-film! K3 en Het Lied van de Zeemeermin wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start. In mei wordt de nieuwe zomersingle "Zomer van liefde" uitgebracht, passend bij de film.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

image.jpg
05/04/2024

We zijn genomineerd voor het Musical Awards Gala!

Jullie hebben massaal gestemd en dankzij jullie is De 3 Biggetjes genomineerd voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical 2024!