Al 100.000 bezoekers voor de nieuwe K3-show!

26/01/2017
Al 100.000 bezoekers voor de nieuwe K3-show!

Hanne, Marthe en Klaasje zijn helemaal klaar voor hun eerste eigen K3-show! En ook de fans zijn er duidelijk klaar voor! Al meer dan 100.000 mensen hebben zich verzekerd van een ticket!

Er werd dan ook beslist om 2 extra shows te spelen in Antwerpen : op vrijdag 7 april om 14u en 17u.

Hanne, Marthe & Klaasje zijn in de wolken met dit succes: “Dit hadden we nooit durven dromen! We geven zaterdag de aftrap in Gent, in een uitverkocht Flanders Expo, fantastisch! We brengen in primeur nummers van het nieuwe album Ushuaia en uiteraard ook onze allerbekendste hits! We zijn klaar om te knallen! ”

Het verhaal:

De kleuren van de regenboog zijn plotseling verdwenen! Zonder mooie kleuren kan K3 onmogelijk een vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen op de planeten Amoria, Smilus en Njammie. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?

Bestel tickets

De première is op zaterdag 28 januari 2017 in Flanders Expo Gent. Wegens groot succes zijn er extra K3-shows in Antwerpen: op vrijdag 7 april om 14u en 17u.


K3 vlog:

Ben jij ook zo ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe K3 show? Hanne, Marthe en Klaasje houden jullie backstage op de hoogte van alle nieuwtjes in hun vlog! Abonneer je op hun YouTube-kanaal om geen enkele video te missen!


Meer nieuws

Naamloos-4.jpg
11/03/2024

Stem op De 3 Biggetjes voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes zijn kanshebber voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Maar voor deze prijs hebben we jullie hulp nodig!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

11111-Naamloos-3.jpg
10/02/2024

Beestige première voor nieuwe versie van De 3 Biggetjes!

Vandaag ging in een tot de nok gevulde Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical "De 3 Biggetjes"  in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling een gesmaakt musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand. De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.