6 nieuwe dvd's van Studio 100 voor uren kijkplezier!

07/10/2016
6 nieuwe dvd's van Studio 100 voor uren kijkplezier!

Er zijn 6 nieuwe DVD's verkrijgbaar van Studio 100, goed voor uren kijkplezier!

Heidi Volume 3

5 nieuwe afleveringen van Heidi. De kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, dat bij haar opa in de bergen opgroeit en nu het stadsleven van Frankfurt ontdekt.



ROX: Falen is geen optie
Team Rox wordt in de val gelokt door crimineel Zeno. Hij wil Rox omvormen tot een allesvernietigend wapen. Maar Rox kan als enige van zijn team ontsnappen. Slaagt Rox erin zijn vrienden te redden en zelf uit de klauwen van Zeno te blijven?




Plop & De Peppers Volume 1

In deze gloednieuwe dvd leren we 3 nieuwe vriendjes van Kabouter Plop kennen: Pepijn het Konijn, Pol de Mol en Pip de Muis. Deze 3 vrienden wonen in een holle boomstam in het kabouterbos en vormen samen de muziekgroep ‘De Peppers’ met Kabouter Plop als zanger. Ze zijn van nature erg verschillend en avontuurlijk, waardoor het trio keer op keer in de problemen komt. Het eerste deel komt uit op 7 oktober.




Ghost Rockers Seizoen 2
Het tweede en spannende seizoen van de succesvolle reeks Ghost Rockers komt uit op dvd op 7 oktober. Jonas stapt op een dag zomaar uit de band en verdwijnt spoorloos. Een afscheidsbrief is al wat hij achterlaat. Mila gelooft nooit dat Jonas zijn vrienden en de succesvolle band zomaar zou verlaten en gaat op onderzoek uit. Ze denkt dat hij ontvoerd werd en is vastbesloten Jonas en de daders te vinden.

De avonturen van K3 Volume 1
De zangeressen van K3 gaan op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte humoristische avonturen op hun pad tegenkomen. Beschikbaar vanaf 14 oktober.



Maya: Koningin voor een dag
7 leuke verhaaltjes van het bijtje! De koningin gaat op vakantie. Daarom stelt rechter Bijenwas een nieuwe, jonge koningin aan. Maar zij gedraagt zich als een echte diva. In een mum van tijd staat de hele bijenkorf op zijn kop. Maya en Willy moeten dringend ingrijpen!

Al deze dvd's en nog veel meer zijn verkrijgbaar via de webshop van Studio 100

.

Meer nieuws

MA-WeCycle-tek02.jpg
02/10/2023

Maya de Bij leert kinderen wecyclen

Stichting OPEN, bekend van de Wecycle campagnes om inzameling en recycling van elektrisch afval te stimuleren, heeft in samenwerking met Studio 100 een gratis lespakket voor basisscholen samengesteld. 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

MB3D-2023-0120313_LO_RES.jpg
27/04/2023

Maya brengt single en clip uit naar aanleiding van “Week van de Bij”

“Week van de Bij” viert zijn 10de editie met een bij-zondere gast: Maya De Bij! Studio 100 zet hiermee de schouders onder de ambitie van de Vlaamse overheid, en werkt mee aan een betere leefwereld voor bijen. Met een infovideo, single, clip en een krantje vol bijentips, knutsel- en kookactiviteiten, spelletjes en opdrachten informeert Maya De Bij jong en oud over deze missie.

Ontdek alles op de website