Eén groot feest tijdens de Studio 100 TV fandagen!

31/07/2016
Eén groot feest tijdens de Studio 100 TV fandagen!

Zondag 31/07 kon je in Plopsaland De Panne genieten van de allereerste Studio 100 TV fandag. Er stonden heel veel activiteiten op het programma en natuurlijk kwamen de gezichten van Studio 100 TV mee vieren.


Plopsaland De Panne werd zondag het decor van Studio 100 TV. James en Annabet hadden iedereen uitgenodigd op een heuse fandag! Natuurlijk konden de helden van Studio 100 TV niet ontbreken. Je kon zelf de show stelen door een foto te laten nemen aan de Studio 100 TV stand.


Lolly, Kara en Marx hadden ontzettend veel zin in de fandagen en nodigden iedereen uit om met hen op de foto te gaan tijdens een meet & greet aan de kiosk.


Later op de middag volgde er een grote première: De allereerste live show van De Sterrenstudio samen met James en Annabet. Ook Flin & Flo en Plop en de Peppers kwamen langs om iedereen te begroeten.


Na zo'n rijk gevulde dag, werd er afgesloten in stijl. Iedereen reeds mee in de Plopsa parade doorheen heel het park.


Ben je na het lezen van dit nieuws droevig dat je er zelf niet bij was? Geen getreur! Zondag 07/08 kan je ook naar de Studio 100 TV fandagen komen in Plopsaland De Panne! Voor tickets en info: http://www.plopsalanddepanne.be/nl/evenement/studi...

Meer nieuws

jogroulletee.png
25/09/2021

Jogroulette, nieuw bij Elaba! in de Studio 100 GO app

Vanaf deze week kan je een gloednieuwe rubriek ontdekken in de afleveringen van Elaba!: De Jogroulette


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

ELA_Groep_LogoZetel_Gek.png
26/03/2021

Studio 100 GO komt met een gloednieuw programma: Elaba!

Op zaterdag 27 maart verschijnt er een gloednieuw programma onder de naam Elaba! exclusief in de gratis Studio 100 GO-app. Elaba! is een tweewekelijks online magazine dat zich specifieert in rubrieken voor en door kinderen. Acht jonge reporters nemen ons mee in een wereld van de hipste challenges en trends, de coolste weetjes, exclusieve tours achter de schermen bij Studio 100 en nog veel meer. ASMR-ster, Nanou Philips, is al zeker van de partij.